Bertindak Sekarang - Masa Untuk Menjana Pendapatan Sampingan Di Internet


Inilah masanya untuk anda memulakan strategi merancang untuk menambah pendapatan sampingan anda semasa kemelut ekonomi semasa sekarang ini!

Sistem yang terbukti berkesan! Tak perlu berkerja keras!
Hari Ini

Anda memasuki laman web http://www.e-jariah.net/enter dan medaftar sebagai peserta secara percuma.

Selepas mendaftar, anda perlu memasukkan wang sebanyak RM10 ke setiap peserta terawal dibawah untuk membolehkan anda menikmati pendapatan tanpa had dengan 1% usaha sahaja.

Kemudian..

Selepas anda mendaftar dan membayar (langkah pertama tadi), anda akan menerima 1 laman web secara automatik tetapi kali ini no akaun bank anda pula berada di level 5.

Peserta di level 5 sebelum ini akan berganjak naik ke level 4

Peserta di level 4 sebelum ini akan berganjak naik ke level 3

Peserta di level 3 sebelum ini akan berganjak naik ke level 2

Peserta di level 2 sebelum ini akan keluar dari senarai(level 1 untuk pengurusan admin)
Seterusnya anda hanya perlu mempromosikan laman web anda dan setiap peserta baru yang memasuki laman web anda akan membayar RM10 kepada anda yang berada di level 5.Setiap peserta baru yang memasuki laman web anda akan melihat jadual seperti ini.
Sekiranya peserta A mendaftar melalui promosi anda, no akaun anda akan berganjak naik ke level 4 dan peserta A akan berada di level 5.

Sekiranya peserta B mendaftar melalui promosi anda, no akaun anda akan berganjak naik ke level 4 dan peserta B akan berada di level 5.

Sekiranya peserta C mendaftar melalui promosi anda, no akaun anda akan berganjak naik ke level 4 dan peserta C akan berada di level 5.
CEPAT ! CEPAT! CEPAT!
Di bawah ini saya berikan contoh keupayaan menggandakan pelaburan anda...

Kita ambil langkah yang paling mudah terlebih dahulu. Ajak 5 rakan terdekat anda utk menyertai program ini.

Sekiranya anda berjaya mengajak 5 rakan anda, anda telah balik modal. (setiap seorang membayar RM10 ke akaun anda – 5 rakan x RM10 = RM50)

Kemudian, jika setiap seorang dari 5 rakan anda tadi melakukan perkara yang sama seperti anda (semua pasti nak dapat balik modal kan??), hasilnya akan jadi begini:

5 rakan anda menyertai x RM10 = RM50 (anda di level 5…dah balik modal!!)

5 rakan anda ajak 5 rakan mereka = 25 org x RM10 = RM250.00 (anda di level 4)

25 org ajak 5 org baru = 125 org x RM10 = RM1,250.00 (anda di level 3)

125 org ajak 5 org baru = 625 org x RM10 = RM6,250.00 (anda di level 2)

625 org ajak 5 org baru = 3,125 org x RM10 = RM31,250.00 (anda di level 1)

Ini bermakna, jika setiap orang mengajak hanya 5 rakan mereka sahaja, anda akan menjana pendapatan keseluruhan sebanyak RM39,000.00!!

Hebat bukan??

Dan semua yang menyertai program ini di bawah anda juga akan berupaya memperolehi hasil yang sama seperti anda dengan hanya melakukan perkara yang sama sepertimana yang anda lakukan.

Bukankah benar ini konsep jariah…kita saling membantu sesama kita, dan sama-sama menikmati hasil yang lumayan??

Contoh di atas hanyalah jika seorang cari 5 orang sahaja…cuba anda bayangkan sekiranya anda berjaya memperolehi lebih ramai untuk menyertai program ini. Bukankah begitu ramai pengguna internet di Malaysia hari ini. Berapakah pulangan yang mampu anda perolehi?? Bagaimana nak cari orang????

Saya pasti inilah antara soalan yang bermain di fikiran anda sekarang ini. Sertai forum e-jariah, kerana di sana terdapat pelbagai maklumat tentang bagaimana caranya untuk memperhebatkan promosi anda.

Banyak promosi = Banyak dapat kawan = Banyak pulangan!! Jangan berlengah lagi!! Jadikan diri anda sebagai VIP bersama E-Jariah dan anda boleh bermula untuk menjana pendapatan yang hebat.
Contoh Pendapatan.

Anda juga mampu untuk memiliki pendapatan tambahan sebegini.....1.Sila klik DI SINI kemudian klik MENU DAFTAR/ KLIK UNTUK PENDAFTARAN BARU kemudian isi maklumat yang diperlukan seperti username,password,No.Akaun Maybank dan E-Mail. Selepas itu klik DAFTAR .

2.Untuk mengaktifkan akaun anda sila klik DI SINI dan klik MENU PERGI MEMBER AREA masukkan username dan Password yang anda daftar sebentar tadi.

3.Sila buat pembayaran RM10 kepada semua 5 orang upline terdahulu anda tersebut seperti yang terdapat dalam kotak merah seperti gambar dibawah.4.Selepas anda membuat pembayaran, anda dikehendaki membuat pengesahan pembayaran dengan mengisi borang yang terdapat pada Bahagian MEMBER AREA,5.Selepas itu, pengesahan anda akan disahkan serta merta.

CHECK LINK PROMOSI ANDA.
+=+=+=+=+=+=+=+
Ramai yang mengadu selepas bankin dan link promosi diaktifkan, bila masuk ejariah ni, keluar nama upline lain.


untuk mengatasi masalah ini, anda perlu clear cookie pc anda.

Sekiranya anda menggunakan Mozilla Firefox.
1.Klik Tools dan ambil Clear Private Data…
Lepas tu:setel

Sekiranya anda menggunakan Internet Explorer (IE)
1. Cari TOOLS >> INTERNET OPTIONS
2.


3.aMBIK DELETE COOKIESETEL Wink

Lepas tu anda taip link promosi anda atau klik link promosi anda..

http://www.e-jariah.net/nama_anda