:: lumayan,,, buat duit dari rumah,, modal yg cukup murah hanye rm 10.00

Name: syafiq
Email: pangkah.rokok21@yahoo.com
Tajuk Iklan: lumayan,,, buat duit dari rumah,, modal yg cukup murah hanye rm 10.00
Kandungan Iklan: Emailtunai.com adalah sebuah laman web yang menyediakan cara bagaimana anda boleh menjana pendapatan sampingan dengan mengunakan email – email seperti Yahoo Mail, Gmail, Hotmail dan lain – lain.

Email tunai adalah program pengiklanan, iaitu mengiklankan produk kami kepada bakal – bakal prospek yang berkualiti.

Bagaimana kaedah ini berfungsi dan membantu anda menjana pendapatan sampingan?

Kami akan memberikan buku panduan bagaimana anda boleh menjana pendapatan sampingan yang agak lumayan secara automatik mengunakan email.

Anda hanya di perlukan untuk setkan Referrer Link di email anda atau memperkenalkan rakan anda kepada kami melalui Referrer Link dan sistem kami akan merekodkan bila rakan anda mendaftarkan email di laman web kami.

POTENSI komisen adalah RM5.00 bagi setiap prospek yang mendaftarkan email ke laman web kami dan menyertai kami melalui pendaftaran yang di buat melalui Referrer Link anda.

Bagaimana Komisen Di kira?

Andaikan 100 prospek berkualiti mendaftarkan email mereka ke laman web kami dan 10% atau 10 orang membuat keputusan menyertai kami untuk menjana pendapatan sampingan. Anda dibayar 50% nilai bayaran yang mereka buat untuk mendapatkan buku panduan emailtunai dan Referrer Link.

Jika 10 orang bermakna anda menerima komisen sebanyak RM50.00 atau bila di bahagi dengan 100, \"Conversions\" adalah 50 sen bagi setiap email prospek.

Kiraan ini jika hanya 10% dari jumlah 100 prospek berdaftar membeli buku panduan emailtunai dan mendapatkan Referrer Link . Jika 20% potensi komisen anda adalah RM100 atau purata \"Conversions\" adalah RM1.00 bagi setiap email.

Jika sebulan 1000 prospek berkualiti mendaftarkan email mereka ke laman web emailtunai melalui Referrer Link anda dan 10% membuat keputusan menyertai kami, anda akan menerima komisen sebanyak RM500.

Sebaik sahaja prospek mendaftarkan email dengan laman web kami melalui Referrer Link anda, sistem kami akan membuat "follow up" kepada prospek untuk menerangkan bagaimana sistem ini dapat membantu mereka menjana pendapatan secara automatik. Serta bagi membantu anda mendapatkan komisen bila prospek berkenaan mendapatkan buku panduan dan Referrer Link.

Kemudian pada setiap hari kami akan mengirimkan laporan potensi pendapatan harian yang boleh di perolehi jika mereka menyertai kami pada hari sebelumnya.

Dalam buku panduan kami akan menerangkan bagaimana untuk setkan Referrer Link anda dengan betul dan bagaimana mendapatkan prospek membuat pendaftaran email dengan laman web kami melalui Referrer Link anda yang telah di set ke dalam email anda.

Buku panduan juga akan menerangkan bagaimana anda mendaftarkan maklumat peribadi ke dalam sistem kami. Ini termasuklah bagaimana memberi akaun bank untuk kami membuat pembayaran komisen kepada anda.

Cara menjana pendapatan ini sesuai untuk anda:

Yang pertama kali ingin mencari pendapatan melalui internet
Yang belum pernah mendapat sebarang pendapatan melalui internet
Yang ingin menjana pendapatan sampingan secara automatik

Adalah di ingatkan bahawa program ini bukan skim cepat kaya, ianya hanyalah program pengiklanan yang membayar anda komisen untuk setiap prospek berpotensi.

Ianya juga hanya sesuai untuk di jadikan pekerjaan sambilan. Jika sebulan anda menerima 1000 email anda di jangka akan mendapat komisen sebanyak RM500.

Biasanya dalam sebulan anda dengan mudah akan menerima antara 500 – 5000 email dari prospek yang berpotensi jika mengikuti panduan yang di sediakan.

Jadi pendapatan anda di anggarkan seminima RM250 - RM2500 sebulan

Anda tidak perlu berurusan dengan mana – mana prospek kami kerana sistem kami akan membuat kerja bagi pihak anda. Tugas anda hanya membawa prospek ke laman web kami melalui Referrer Link anda. Selebihnya akan di lakukan secara automatik oleh sistem kami.

Cara untuk mendapatkan prospek akan di tunjuk ajar dalam buku panduan yang kami sediakan.

Anda hanya di perlukan bekerja selama 1 jam sehari bagi memenuhi permintaan dan bagi menjamin pendapatan anda. Anda boleh pilih masa bekerja anda sendiri samada siang atau malam.

Jika anda bekerja anda mungkin boleh curi – curi ketika waktu rehat. Bagi yang mengunakan komputer di cyber café, anda mungkin boleh bekerja pada sebelah malam selepas habis bekerja.

Biasanya jika anda ikuti panduan dengan betul dan teratur anda dengan mudah mendapat RM20 pada hari ke2 anda bermula. Jika sehari anda mendapat 100 email bermakna anda di jangka mendapat purata RM50.00 sehari. bergantung pada permintaan semasa.

Pembayaran Komisen

Pembayaran komisen di jadualkan pada setiap 15 haribulan terus ke akaun bank anda. Secara rasmi kami membuat pembayaran komisen melalui Maybank & CIMB, namun begitu anda boleh berikan apa – apa bank untuk tujuan pembayaran komisen di masa depan.

Selepas menerima buku panduan pastikan anda update maklumat peribadi terutama pada bahagian pembayaran bagi memudahkan kami membuat bayaran kepada anda nanti.

Langkah yang perlu anda lakukan.

1: Beli buku panduan EmailTunai dan dapatkan Referrer Link

2: Perkenalkan rakan - rakan anda kepada kami melalui Referrer Link tersebut.

3: Tunggu bayaran komisen pada setiap 15 haribulan setiap bulan.

Ya, hanya 3 langkah mudah. Sesiapa pun boleh lakukanya.

Kenapa anda patut sertai kami?

Sistem kami merekodkan penyertaan tinggi kerana cara menjana pendapatan ini amat mudah serta untuk menyertai anda hanya di kehendaki membeli satu salinan buku panduan emailtunai dengan harga RM10.00.

Ya RM10.00 sahaja

Dengan harga RM10.00 prospek dengan mudah menyertai kami melalui Referrer Link anda serta kami juga sediakan bantuan secara percuma bagi membantu anda baru dan kurang mahir atau pertama kali mencuba untuk menjana pendapatan sampingan di internet.

Dari RM10.00 ini kami akan mengambil RM5.00 untuk kos penyelangaraan sistem dan baki RM5.00 akan di bayar kepada referrer yang memperkenalkan anda kepada kami.

Begitu jugalah halnya bila anda memperkenalkan prospek baru nanti, RM5.00 akan di kreditkan ke akaun anda.

Untuk menyertai program ini anda tidak perlukan sebarang kemahiran dalam bidang IT. Cukup sekadar tahu asas pengunaan internet dan masa sekurang - kurangnya 1 jam sehari.

Saya andaikan anda tahu mengunakan internet serba sedikit kerana anda sedang membaca email ini. Jika anda tidak tahu mengunakan internet secara asas bermakna anda tidak mungkin sedang membaca maklumat ini.

Tiada had umur untuk menyertai asalkan anda ada akaun bank yang sah untuk tujuan pembayaran komisen nanti.

Adakah program ini sah?

Ya program ini sah kerana kami bukan skim cepat kaya atau pelaburan tetapi program pengiklanan untuk memperkenalkan produk kami kepada rakan - rakan anda atau prospek baru.

Untuk bermula ianya hanya mengambil masa kurang dari 10 minit.

Kami akan mengirimkan buku panduan mengunakan email yang anda beri, download dan ikuti arahan yang di sediakan dalam buku panduan.

Untuk menyertai kami serta mendapatkan buku panduan ini sila buat bayaran sebanyak RM10.00 ke mana – mana akaun dibawah. mengunakan panduan yang kami sediakan.

1: Online Banking/Cash Deposit/ATM Transfer

BANK: Maybank
NAMA: Mohamad Fadil
NO AKAUN: 512259051438

BANK: CIMB
NAMA: Mohamad Fadil
NO AKAUN: 14430069597528

BANK: Bank Simpanan Nasional (BSN)
NAMA: Mohamad Fadil
NO AKAUN: 1418229000056805

Setelah bayaran di buat sila kirimkan bukti bayaran melalui: http://www.emailtunai.com/confirm/index.php?a=add

Buku panduan anda akan di kirimkan melalui email dalam masa 1 - 24 jam setelah bukti bayaran dibuat.

2: Kad Kredit/Debit atau Paypal

http://www.emailtunai.com/payccpaypal.html

Download link di beri serta merta selepas pembayaran di buat dengan Kad Kredit/Debit atau Paypal.

Selepas anda menerima download link untuk buku panduan, sila download dan ikuti langkah yang di sediakan untuk mengaktifkan akaun anda dan memulakan kerja sambilan ini.

Jika anda ada sebarang pertanyaan yang kurang jelas berkenaan penerangan di atas sila hubungi kami di: www.emailtunai.com/helpdesk

Terima Kasih.

Yang Benar

Dyl
Support Team
EmailTunai.Com
KLIKS SOLUTION
Level 36, Menara CitiBank
165 Jalan Ampang
Kuala Lumpur 50450
Malaysia

You may unsubscribe or change your contact details at any time.
Tag: lumayan
Link: mudah... cpat sblom terlambat
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.52.65.253

0 Comments:

Post a Comment

Please don't spam on here..