:: Minuman Kesihatan Wanita Sumber Koko, Kolagen, Kacip Fatimah dan Lobata

Name: Leen
Email: cocoacollagenpowerplus@gmail.com
Post Title: Minuman Kesihatan Wanita Sumber Koko, Kolagen, Kacip Fatimah dan Lobata
Post Text: Produk terbaru dan paling murah di pasaran yang mampu mengembalikan keremajaan wanita dan membantu menjaga kehebatan wanita luar dan dalaman. Koko Pracampuran adalah minuman enak yang diadun dari biji kopi Arabica Brasil dan juga serbuk koko bermutu tinggi. Ia diperkayakan lagi dengan Marine Collagen untuk kecantikan dalaman dan juga Ekstrak Lobata serta Kacip Fatimah yang telah lama digunakan secara tradisi untuk kesihatan dalaman wanita. Ia minuman enak lagi berkhasiat.

Cocoa Collagen Power Plus mengandungi:

Marine Collagen - Membantu mengimbangi hormon,mencantikkan kulit, menghaluskan dan menggebukan kulit.
Kacip Fatimah - Membantu merapatkan otot-otot rahim,faraj wanita dan memberi kehebatan dalam hubungan suami isteri.
Lobata - Membantu menambahkan tenaga, memontokkan dan menegangkan payu dara serta punggung.
Krimer bukan tenusu - Membantu meningkatkan daya kesihatan anda.
Dextrose monohydrate - Melambatkan proses penuaan
Oligo saccharide - Menyahkan toksin dan meningkatkan sistem dalam badan.
Kebaikan dan khasiat:

Membantu mengimbangi hormon
Merangsangkan pertumbuhan sel baru/anti kedut
Mencantik,menghalus dan menggebukan kulit
Memontokkan dan menegangkan payudara serta punggung
Melambatkan proses penuaan
Merapatkan vagina dan mengeratkan hubungan suami isteri
Mencantikkan kembali tumit kaki yang pecah
Mencerahkan kulit secara semulajadi
Memberikan tenaga
Membantu mengurangkan keguguran rambut
Melancarkan peredaran darah dalam badan
Mengimbangi berat badan
Meningkatkan daya penghadaman
Pengurangan sengal-sengal dan lenguh-lenguh otot
Semua wanita berumur dari 20tahun ke atas boleh mengamalkan pengambilan cocoa collagen ini.

Terma & Syarat:

Untuk tempahan sila hubungi melalui email cocoacollagenpowerplus@gmail.com atau sms +60143214564.

Penghantaran menggunakan Pos Laju.

Metod Pembayaran:Maybank, Public Bank & CIMB (maklumat akaun akan diberikan melalui email atau sms).

Sila berikan nama penuh, alamat untuk penghantaran, nombor telefon anda dan maklumat pembayaran.

HARGA Semenanjung RM 49.90, Sabah & Sarawak RM 59.90 - 30 sachet (untuk sebulan) tidak termasuk kos penghantaran.

*** Pengedar diperlukan.

——————————————————————————————————————————————–

The newest and cheapest product in town which is able to return womens youthful and helps to protect your greatness inside out. Pre-mixed Cocoaa delicious drink blended from Arabica Brasil coffee beans and high quality cocoa powder. This product enriched with Marine Collagen for inner beauty not to mentioned Lobata Extract and Kacip Fatimah (Labisia Pumila) which has long been used traditionally for womens health. Its simply delicious and nutritious! Cocoa Collagen Power Plus contains:

Marine Collagen help in stabilizing hormones, beautify and refine skin.
Kacip Fatimah help tighten womb muscles, woman vaginal and give deep pleasure in relationship.
Lobata help to increase energy, firm breast and buttocks.
Non-dairy creamer help to boost your health.
Dextrose monohydrate delay aging process.
Oligo saccharide detoxifies and upgrade system in the body.
Advantages

Help in stabilizing hormones
Stimulate new cell growth / anti wrinkle
Beautify, fresh and refine skin
Firm breast and buttocks
Delay aging process
Tighten vagina and deep pleasure in husband and wife relationship
Beautify cracked heels
Brighten skin naturally
To boost energy
Reduces hair lost
Smooth blood circulation
Stabilize body weight
To boost digestion
Reduce arthritic and muscle
All women 20th above can take the cocoa collagen

Terms & Conditions:

For order please contact via email at cocoacollagenpowerplus@gmail.com or sms at +60143214564.

Only Pos Laju will be used.

Payment Methods:Maybank, Public Bank & CIMB ( full details will be given email or sms).

Just pm your name, address, telephone no. & payment details.

Will proceed with delivery the next working day.

PRICE WM RM 49.90, EM RM 59.90 - 30 sachet (for 1 month) excluded postage

——————————————————————————————————————————————–

TESTIMONI DARI PENGGUNA COCOA COLLAGEN

Testimoni 1: Testimoni untuk penggunaan seminggu Cocoa Collagen. -breast mcm besar & bulat, serious kau…baju kebaya aku bahagian dada tu ketat laki aku pun terkejut-muka glowing..tak tau la ni perasan sendiri ke yang nyatanye aku xyah pakai bb cream dah utk result yang sama. Tumit masih pecah lagi sebab aku nye teruk sikit pecah dia. Nanti dah dua minggu aku bg lagi testimoni.

Testimoni 2: akak….nak update lagi nih… JERAWAT? DAH HILANG!!!!!suke sangat… BEKAS JERAWAT?? DAH HILANG SKET2!!!tp kena sbr..ader sket lagi kat muke nih… TUMIT KAKI?? DAH LICIN WA CKP LUU…hehehe… best sgt la..x pyh nak kena sental ari2….YANG PALING BEST….!!!MUKE SAYER DAH OK….MCM MUDA JER RASA….( org asyik teka 20 jer…)hihi..padahal umur dah 24…wakakakaaa….

Testimoni 3: Nadia says:" kak.. kita baru minum 5 hari. kira 5 paket la kan. pejal n bulatnya breast kita. nasib baik lum hantar tempah lg baju tunang. kalo tak dah tak muat tang dada nanti.tapi.. alaa.. atas dh best, punggung yg kempis ni lom jalan lagi. kalo dua2 naik baru cunn.. heheheh… "

Testimoni 4 : Colagen ni mmg marbeles. mula2 mmg i pun sinis jer fikir murah camni ada kesan ke. tp memandangkan harga dia murah sgt i fikir try jer la.firstly, rasa dia mmg sedap. rasa koko campur kopi. i ingat dah 2-3 kotak baru nampak perubahan spt kebanyakan produk kolagen yg lain. tp mengejutkan hari pertama minum masa sahur, mata segar bugar. selalu lepas subuh sambung tido sampai kul 9. kali ni siap solat sunat fajar, mengaji lg tp steady jer x ngantuk. buang air pun lawas n puas. Dalam seminggu penggunaan pulak rata2 pengguna komen tumit kaki yg pecah2 jd pulih licin. ramai x perasan mulanya. lepas seminggu pulak.. hehehehe.. ni yg ramai pompuan suka dgr. kewanitaan kita jadi tambah rapat. ada sorang kakak ni komen kelakar lak. dia dah ala2 kering gitu . tp lepas seminggu minum cocoa collagen ni, dah ada mcm ada pelincir pulak . jd sexlife dia tambah boosting ler. tp baru dia sorang komen cenggitu. tak tau la pulak kat org lain .gitulah.. x sangka produk murah gini memberikan kesan yang menakjubkan.

Testimoni 5: malam td dpt tido 3 jam jer. mcm nk nangis jam bunyi kul 4:30am utk sahur . tp pikirkan anak2 kuatkan gak bangun memasak. i dah plan nk sambung tido terus lepas subuh n suh hubby jer tgk anak2 bersiap ke sekolah. abis makan minum cocoa collagen. tak sampai 5 minit terus mata segar bugar balik . instead of jumping on my bed, i terus mandi n kemas umah pagi2 buta tu. heran husband i sbb td beriya2 dok pesan ngan dia penuh dramatik betapa ngantuk n penatnya.

Testimoni 6: cocoa collagen ni masuk 4hari aku minum cocoa tu, first time aku tgk kotak cocoa tu pun aku dah jatuh hati..coz aku bayangkan aku dpat 1kotak yg ada 30paket…tapi tgk2 dapt 3ktk suspend gak aku ingatkan hang salah antar..mampus aku nak kena tambah duit lagi…tapi upanya 1kotak tu ada 10paket yer…ok aku nak bagi review aku kat hang selepas 4hari aku minum.. first time hirup pergh…sedap ler mengalahkan coffee beans la pulok…tapi mmg sedap hang…aku belasah ler sehari 2kali..lepas buka pose dan masa sahur…apa yg aku dapt rasa mmg badan aku tak letih mmg segar je sepanjang hari seperti yg hang ckp la….lepas tu yg magic nye aku tgk tumit kaki aku yg dulu pecah dan kasar macam org kerja buruh kasar tu alhamdulillah akhirnye bertangkup dan buleh ler dikatakan licin…tapi lum licin sepenuhnye..tapi aku puashati ler coz b4 this aku dah sapu krim macam2 krim..tak jalan juga..akhirnya mimpi aku menjadi kenyataan. hubby aku lak puji aku dia kata muka aku nampak pinkish dari biasa..aik biar betik.. hang pun camtu ke? aku mmg tak amik apa2 selain cocoa hang nie coz aku nak tgk dia nye kesan yg ckp cepat tu…lagi pulok aku minum 2paket sehari tu yg nampak cepat kot…lepas tu kan betul ler hang kata breast ada denyut-denyutan ler..tapi aku tak berani nak kompem ler sebab cocoa coz aku nak period nie sekali berdenyut sebab nak period malu je kat hang….hahahha…panjang lebar lak aku cerita..tapi aku mmg berterima kasih kat hang ler kenalkan cocoa nie..make sure aku nye stok utk tiap bulan ada tau..sampai je masa hang send kat aku…aku nak buat amalan tiap bulan..makna aku nye 2set ler yer sebulan..hahahaha org suh minum 1paket sehari aku lak belasah 2paket sehari..tak per janji murah,berkesan, cantik n selamat .nanti aku update lagi..kawan aku pun nak order nanti dia contact hang..aku dah bagi no ko kat dia dah..

Testimoni 7: So far baru 5 paket aku minum tapak kaki dah tak keras dah la.. aku mmg takde masalah tumit pecah cuma kasar"

Testimoni 8: Nak kata ada perubahan ketara masih baru minum lagi. Cuma akak perasan jerawat dah mulai kering.
Tags :
Links: http://cocoacollagenpowerplus.blogspot.com/
Category: Iklan
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 60.53.167.206

3 Comments:

Post a Comment

Please don't spam on here..