:: DANA RINGGIT (PROGRAM AMAL JARIAH YANG MEMBANTU SESAMA UMMAH)

Name: money for life!!
Email: ain_superstar@yahoo.com
Tajuk Iklan: DANA RINGGIT (PROGRAM AMAL JARIAH YANG MEMBANTU SESAMA UMMAH)
Kandungan Iklan: Selamat datang ke Dana Ringgit
Memperkenalkan Dana Ringgit - Program membuat amal jariah dan membantu sesama manusia sambil menjana dana untuk membangunkan kesejahteraan ummah.

Modal terendah RM 10 (Sumbangan Ikhlas)
Hanya memerlukan sumbangan ikhlas anda sebanyak RM10 dengan konsep membantu peserta terdahulu memperbaiki kehidupannya dan masyarakat di sekelilingnya. Sumbangan ini sangat rendah berbanding perbelanjaan untuk petrol dan makan anda seharian.

Mengumpul dana sehingga RM 1,000,000
Ini bukan pelaburan skim cepat kaya. Namun dengan hanya RM10 sahaja, peserta boleh menjana dana sehingga RM 1,000,000 yang bergantung kepada usaha dan kesungguhan dengan menggunakan sistem 5 peringkat penajaan yang telah disediakan.

Bonus bernilai lebih dari RM 100
Peserta tidak akan rugi kerana bonus yang diberi, nilainya adalah jauh lebih tinggi dari sumbangan peserta. Bonus yang terdiri dari e-book dan software ini adalah bernilai dan berkualiti serta sangat berfaedah sebagai panduan anda dalam dunia internet.

Tiada risiko penipuan
Setiap peserta baru tajaan peringkat ke-5 akan memberi sumbangan terus ke akaun bank anda tanpa melalui pihak admin. Anda tidak perlu risau pihak kami tidak membayar kepada anda. Anda bebas untuk mengembangkan pendapatan anda.

http://www.niagasentral.com/danaringgit/?id=sany1543
Tag:
Link:
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 124.82.71.38

0 Comments:

Post a Comment

Please don't spam on here..