:: Landing page + MRR percuma

Name: zack306
Email: zack306@gmail.com
Tajuk Iklan: Landing page + MRR percuma
Kandungan Iklan: Untuk perkembangan semasa program PPL ini sila layari blog www.aspirasicyber.com

* 19/11 - Bandwidth Limit Exceed,dan bandwidth telah diupgrade.

Bantuan Promosi :

Tajuk : Anda Mesti Dapatkan Produk Percuma Ini Sekarang...

Mahukah anda mempunyai mempunyai sistem Landing Page,Surat Jualan,Grafik dan E-cover yang menarik berserta Master Resale Rights & seterusnya menjimatkan masa anda dalam membina sesebuah Minisite dan Landing Page???

Anda pening kepala untuk menghasilkan landing page dengan cara mudah dan menghadapi masalah dengan masalah copyright untuk membina minisite,landing page,e-cover dan grafik untuk menarik perhatian umum ?...

Kini anda tidak perlu lagi membazirkan masa anda selama berjam-jam untuk menyiapkan sebuah landing page/minisite segera berserta grafik dan cover yang menarik untuk menarik perhatian umum...

Dapatkan Pakej Yang Anda Harus Miliki ini secara PERCUMA:

[[Masukkan Link Affiliate Anda]]


Tajuk : Produk Resale Rights(RR) Percuma - Apa yang dimaksudkan dengan RR?

Anda biasa mendengar tentang produk RR?Mungkin ramai yang biasa mendengarnya,tapi sebenarnya ramai yang keliru atau tidak paham dengan jelas berkenaan apa itu RR.

Sebenarnya terdapat 4 jenis right (hak) dalam resale (jualan semula) iaitu:

1)Personal rights - Hak jualan individu yang bermakna pembeli anda tidak boleh menjual semula produk yang telah dibeli. Kebiasaannya,untuk kegunaan diri sendiri sahaja.Biasanya, produk sebegini dijual untuk tempoh masa dan bilangan pelanggan yang terhad sahaja.

2)Resale rights- Hak menjual produk untuk memperoleh keuntungan.Pembeli mendapat hak untuk menjual semula produk yang dibeli tetapi tidak berhak menjual resale right kepada pembelinya.

3)Master resale rights- Hak untuk menjual produk dan juga hak untuk menjual resale rights kepada pembeli produk.

4)Private label rights- Hak yang sama seperti Master resale rights tetapi kelebihan PLR memberikan anda hak kebebasan untuk mengubah, menyusun atau menukar produk mengikut apa yang anda suka.Misalnya, anda boleh menukar nama pencipta produk kepada nama anda dan sebagainya.

Baiklah,ada satu berita baik untuk anda,kini anda boleh dapatkan satu pakej produk MRR secara percuma sahaja untuk membantu anda menghasilkan landing page/minisite anda dengan menarik.

Jadi,sebelum produk ini dikenakan caj untuk memilikinya,sila dapatkannya secara PERCUMA di sini:

[[ http://www.aspirasicyber.com/mrrpercuma/index.php?ref=zack306]]
Tag:
Link:
---------------------------------------------------------------------
Visitor Ip: 118.100.159.216

0 Comments:

Post a Comment

Please don't spam on here..